It's the economy stupid!

Het was in de winnende presidents campagne van Bill Clinton in 1992 waarin deze slogan alle problemen en oplossingen terugbracht tot de allesbepalende kern van de zaak: de economie van het land. De slogan is jaren na dato nog steeds actueel en veel aangehaald.

In de geest van de o.g. makelaars slogan ‘locatie, locatie en locatie’ als allesbepalende factor voor de waarde van een gebouw, heb ik er ook een voor ons: producten, producten en producten. Uiteindelijk is het in het schap hebben van een ruime hoeveelheid dekkingen om verschillende risico’s te kunnen verzekeren allesbepalend voor de waarde van de gebruiker van SUREnet. Natuurlijk is het belangrijk om te kunnen klankborden met acceptanten maar hier kom je niet eens aan toe zonder toereikend aanbod.

Dit is gelijk een indicatie voor de strijd die we al enige tijd geleden zijn aangegaan om het aanbod uit te breiden, met nadruk op de brandverzekeringen. Hoe fijn was het dat we Delta Lloyd en Reaal nog in het schap hadden, twee volwaardige verzekeraars die zijn verdwenen en waar niets voor terug is gekomen, behalve enige uitbreiding in het NN segment.

Vandaar dat ik blij ben te kunnen melden dat we uitbreiden op werkmaterieel en auto. Het werkmaterieel assortiment is met hulp van NN uitgebreid tot volwaardig scala voor allerlei soorten werkmaterieel. Onze specialist Roger loopt nu met een grote glimlach door het pand. Daarnaast is Avero toegevoegd aan het auto assortiment. Eindelijk! Sinds 2016 hebben we de volmacht met Avéro maar nu pas het eerste product online; daar zijn we heel content mee.

En de branddekkingen? Ook goed nieuws: We bouwen momenteel de dekkingen van MS Amlin in en we hebben een nieuw product bijna gereed met MaasLloyd. De komende maanden zullen die in het scherm verschijnen. Dan zijn we nog in touw om ook Avéro en Allianz toe te voegen, hoewel de termijn hiervoor nog onbekend is. We gaan door totdat het er is!

De komende twee jaar is onze missie het uitbreiden van het assortiment, net zo lang totdat we het gemis van Reaal en Delta Lloyd niet meer merken. Beloofd!