Zakelijke auto’s tot 150.000,- mogelijk

Sinds kort hebben we de mogelijkheid om zakelijke auto’s met een catalogus waarde tot 150.000,- exclusief BTW en BPM te verzekeren. Onze lang gekoesterde wens was om in het hogere segment auto’s te kunnen verzekeren. En dat is nu gelukt!

Auto's worden steeds duurder en veel DGA’s rijden in auto’s uit het hogere segment. Sinds korthebben we de mogelijkheid om deze categorie auto’s onder te brengen bij Nationale-Nederlanden en asr. Daarnaast komen er steeds meer duurdere elektrische en hybride autos op de markt. Ook daar hebben we nu meer mogelijkheden voor. De dekking is uiteraard WA-casco en de voertuigen moeten voorzien zijn van een passend beveiligingssysteem. Dit kan een SCM Kiwa klasse 3 zijn, eventueel in combinatie van een SCM Kiwa klasse 4 voertuigvolgsysteem / peilsysteem TV01. De beveiligingseisen kunnen verschillen per verzekeraar, dus het is raadzaam deze goed te bekijken en vergelijken in de offerte fase.


Heb je vragen? We zijn bereikbaar via de chat, stuur een e-mail naar verkeer@surebusiness.nl of bel ons op 072 - 303 59 00. We helpen je graag!