SUREnet nieuws

Nieuw menu op SUREnet

Op maandag 24 januari wordt in SUREnet het nieuwe menu gelanceerd, het zogenaamde 'hamburgermenu'. Dit is de eerste stap naar een nieuwe look and feel waar op dit moment hard aan gewerkt word. Met het nieuwe menu is er meer ruimte op de pagina, waardoor polisgegevens, berekeningen en premievergelijkingen beter zichtbaar zijn.

SUREbusiness Techdays

Sinds afgelopen november organiseren we elke vier weken de SUREbusiness Techday voor het IT-Ontwikkelteam. De Techday is een creatieve dag waarop onze ontwikkelaars vrij zijn gemaakt om te werken aan een eigen project die waarde oplevert voor SUREbusiness. Dit doen ze alleen of in teamverband en ze kunnen zelf de inhoud bepalen. De ontwikkelaars houden zich bezig met nieuwe technieken en ze vergroten hun kennis van nieuwe technische ontwikkelingen. De afgelopen twee Techdays is er onder andere gewerkt aan het automatiseren van het testen met Cypress, proactieve monitoring van ons systeem waardoor we sneller mogelijke fouten ontdekken en het sneller aanroepen van rekenboxen voor premies.

Door het introduceren van de Techdays kunnen we verbeteringen doorvoeren in ons ontwikkelproces met de nieuwste technieken. Het gevolg? Mooie verbeteringen in SUREnet!