Wat mag je de komende tijd van ons verwachten?

Dit zijn ongewone tijden. Zelfs degene onder ons die al wat hebben meegemaakt kunnen zich niet heugen dat zich ooit een situatie zich heeft voorgedaan als deze. Het voelt vreemd aan, maar des te belangrijker is het dat we nu zorgen dat we de juiste dingen doen en zoeken naar oplossingen voor degene die in een benarde situatie terechtkomen.

Ons kantoor in Alkmaar is niet meer open voor bezoekers en we hebben de reeds geplande evenementen en bijeenkomsten logischerwijs geannuleerd of verplaatst naar latere momenten.

Onze bereikbaarheid
SUREbusiness werkt volledig digitaal en er is, door het gebruik van moderne middelen, geen noodzaak op kantoor samen te komen. Onze korte lijnen blijven ongewijzigd van kracht en alle operationele processen lopen door. We stemmen intern af door middel van verschillende appgroepen. Via SKYPE zorgen we dat we elkaar zien, want tot 6 april van elkaar gescheiden blijven is wel erg lang. Alle externe afspraken zijn geannuleerd.

Onze dienstverlening gaat dus door zoals je dat van ons gewend bent. Voor jullie betekent dit dat alle acceptanten en schadebehandelaars vanuit huis bereikbaar zijn per telefoon, chat of e-mail van maandag t/m vrijdag van 09:00u - 17:30u. De vrijdagmiddagborrel laten we even voor wat het is, dus ook dan zijn we er tot 17:30 uur. En het kan uiteraard voorkomen dat er wat spelende kinderen op de achtergrond te horen zijn of geblaf van de hond, maar we zijn er. We hebben even wat opstartproblemen gehad met de telefonie maar nu werkt alles naar behoren. We kunnen goed zien hoeveel we gebeld worden en of we bereikbaar zijn, we houden dit in de gaten.

SUREnet
Uiteraard blijft SUREnet gewoon doen wat het altijd doet. Het is nog steeds mogelijk om offertes te maken, verzekeringen te vergelijken en aan te vragen. Heb je vragen? Bel ons gerust of stuur een e-mail. We zijn ook goed bereikbaar via de chat.

Ondernemers in moeilijkheden
Helaas zijn er veel ondernemers die een zware periode tegemoet gaan vanwege de getroffen maatregelen. Ook jouw relaties krijgen hier hoogstwaarschijnlijk mee te maken. De overheid heeft hiertoe verschillende maatregelen in het vooruitzicht gesteld. We hebben alle informatie hierover onderaan deze e-mailing in linkjes gezet die je kunt delen met je relaties. We gaan met onze verzekeraars in overleg om te kijken wat we zelf nog kunnen doen voor deze ondernemers.

Tot wanneer?
In ieder geval zal de situatie tot 6 april zo blijven maar we houden er rekening mee dat deze maatregelen van dag tot dag verder aangescherpt kunnen worden. Bij nieuwe maatregelen vanuit het RIVM passen we hierop het beleid aan.

Tot slot
We vertrouwen erop dat de gekozen strategie van de overheid de juiste is en dat we de komende maanden veel zieken zullen hebben onder ons, maar dat we daarna onze groepsimmuniteit hebben opgebouwd. We willen iedereen veel sterkte wensen in deze aankomende periode en we sluiten ons aan bij de woorden van de minister-president: Samen komen we deze moeilijke periode te boven. Let een beetje op elkaar.