Onze nieuwe collega's stellen zich voor

Almar
Ik heb ruim 13 jaar ervaring in het ontwikkelen van softwareoplossingen in de verzekeringsbranche, van backoffice systemen voor Levensverzekeringen tot een insurtech met innovatieve schadeproducten. Mijn dag is geslaagd als het lukt om met het team op regelmatige basis, kwaliteit goede software op te leveren voor onze klant. 

In mijn rol als (lead) developer​ gebruik ik mijn ervaring om ontwikkelingen voor SUREnet 2.0, samen met het team elke dag een stukje beter te maken. Daarbij te bouwen aan een software architectuur die ook toekomstbestendig is.

Annemiek
Ik ben Annemiek Kieft en sinds 1 maart 2021 toegevoegd aan het team Brand, ook wel Bedrijfsmiddelen genoemd. Ik woon in Sint Pancras en ben blij dat ik lekker op de fiets naar het werk kan. Ooit ben ik de verzekeringen ingerold en in 2018 heb ik kennisgemaakt met zakelijke verzekeringen. Ik had al eens met een schuin oog naar SUREbusiness gekeken, maar toen ik voor een gesprek werd uitgenodigd sprak de cultuur mij direct aan en was de beslissing snel genomen. Mijn werkdag is geslaagd wanneer ik voor de tussenpersonen net dat beetje extra heb kunnen doen.

Arne
Sinds 2005 ben ik werkzaam in “verzekeringsland”. De functies die ik hierin had waren voornamelijk van (senior) adviseur, met vanaf 2003 de specialisatie in arbeidsongeschiktheids en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. 

In deze periode kwam ik in contact met SUREbusiness. Deze kwamen bij mij zeer positief over door de zeer uitgebreide vergelijkingstool die ze aanbieden, de kennis die “in huis” is, maar vooral de prettige manier van communiceren van de medewerkers (in alle lagen), dus toen ik de mogelijkheid kreeg om daarbij te gaan werken heb ik deze met beide handen aangegrepen. 

Samen met mijn collega’s, hoop ik dan ook te kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van SUREbusiness. En in het bijzonder aan de ontwikkeling van het team Aansprakelijkheid.' 

Dania
Mijn naam is Dania van den Berg-Neijman en in januari 2021 ben ik begonnen bij SUREbusiness als junior brand acceptant. Voor SUREbusiness heb ik bij diverse verzekeringsmaatschappijen gewerkt. Ruim 2 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de zakelijke verzekeringen. Wat ik leuk vind aan SUREbusiness? Het is een groep met enthousiaste collega’s, die hard werken en waar de sfeer gewoon goed voelt. Ik zie er naar uit om mijn kennis verder uit te breiden zodat ik samen met mijn collega’s kan zorgen voor goede verzekeringsoplossingen.

Erwin
Mijn naam is Erwin Thoonen. Mijn leeftijd is 56 jaar. Na mijn studie Nederlands Recht in Nijmegen ben ik ongeveer 27 jaar geleden in dit vak gerold doordat ik bij een beursmakelaar in Nijmegen op een vacature voor een accountmanager beroepsaansprakelijkheid voor NOvAA accountants solliciteerde. De klik was er direct en ik mocht mij daarna van meet af aan tot aansprakelijkheidsverzekering en het adviseren in zakelijke schadeverzekeringen “beperken”.  

Na diverse ervaringen en in diverse rollen, o.a. als sluiter of acceptant aansprakelijkheid bij assurantiemakelaars en verzekeraars, ben ik blij om nu voor SUREbusiness (tijdelijk en als externe) mee te mogen werken aan de groei van het bedrijf en meer specifiek aan een gezonde groei van de portefeuille zakelijke aansprakelijkheid. Mijn liefde en enthousiasme voor de zakelijke aansprakelijkheid, het daarover adviseren en het sluiten of accepteren van bijbehorende verzekeringen is altijd onveranderd groot gebleven.

Kai
Ik ben op 1 oktober 2020 in dienst getreden bij SUREbusiness als softwareontwikkelaar. In het verleden heb ik samengewerkt met diverse bedrijven in de verzekeringsbranche, hierdoor heb ik veel kennis opgebouwd van de branche. Ik hoop deze kennis te kunnen gebruiken om SUREnet als platform verder te laten groeien en de adviseur nog beter te kunnen ondersteunen.

Naast mijn werk bij SUREbusiness ben ik een groot fan van alles wat met geschiedenis te maken heeft, ik ben dan ook vaak te vinden in musea als deze open zijn.

Patrick
Mijn naam is Patrick Havermans. Ik ben in 1986 geboren in Amstelveen. Op jonge leeftijd maakte ik al kennis met de financiële wereld. Na mijn studie ben ik in dienst gegaan bij het assurantiekantoor van mijn vader. En na een kleine uitstap als accountmanager ben ik vervolgens begonnen als schadebehandelaar motorrijtuigen bij VKG. Acht jaar lang heb ik hier de kneepjes van het vak geleerd en heb ik me ontwikkeld tot volwaardig schadebehandelaar. Naast het beoordelen en afhandelen van schades ben ik altijd bezig met het automatiseren van processen op de schadeafdeling.

Na acht jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik in contact gekomen met SUREbusiness. SUREbusiness is een jonge, frisse en ambitieuze organisatie gericht op de zakelijke markt. SUREbusiness is een snelgroeiende organisatie en hierdoor zullen we op termijn ook meer schades te verwerken krijgen. Ook in de toekomst willen we de klant kunnen blijven helpen zoals ze van ons gewend zijn. Door het STP-proof maken van eenvoudige schadeprocessen kunnen we dit mogelijk maken. Verzekeren is beloftes nakomen op moment van schade. Ik zie het dan ook als mijn taak om een schade nauwkeurig, efficiënt en correct af te handelen zonder hierbij het belang van de organisatie en de klant uit het oog te verliezen.

Rick
Een paar maanden voordat ik twintig werd was ik klaar met mijn opleiding Bank en Verzekeringswezen. Hierna heb ik eerst een klein jaartje in de steigerbouw gezeten. Het was leuk, fysiek zwaar, werk. Zo kon ik bedenken wat ik wilde gaan doen en tegelijkertijd m’n bovenarmen trainen (wat toen heel belangrijk was ;-)). Dit alles terwijl ik een leuke boterham verdiende. Na deze uitstap heb ik me eigenlijk altijd beziggehouden met verkeersverzekeringen. Eerst particulier en zakelijk, later kwamen daar nog zwaar vervoer en wagenparken bij. Zoeken naar een oplossing met betrekking tot een aangeboden risico die voor alle partijen acceptabel is, is iets wat ik graag doe. Ook probeer ik het systeem, waar zowel onze adviseurs als ook wijzelf mee werken, te verbeteren. Feedback en suggesties zijn daarom altijd welkom.

Rika
Wie is Rika Schraven? Als geboren Arnhemse heb ik letterlijk en figuurlijk de liefde gevonden in het verzekeringswezen bij Delta Lloyd in Arnhem. Later ben ik naar het hoofdkantoor in Amsterdam gegaan en verhuisd naar Almere. In de verzekeringen heb ik altijd samengewerkt met Eric op dezelfde afdeling. Eric Schraven is inmiddels mijn man en ook werkzaam bij SUREbusiness. In de tussentijd heb ik een uitstapje gemaakt naar een bank voor zakelijke kredietverlengingen en hypotheken, en naar een detacheringskantoor als recruiter en officemanager. Zo kon ik dichter bij onze kids zijn. Eric en ik hebben twee prachtige dochters en een golden retriever. Door mijn werk bij Delta Lloyd pleziervaartuigen en Xclusief verzekeringen ben ik gaan houden van varen. Geen eigen bootje maar af en toe eentje huren is net zo leuk. Net als Eric hou ik van reizen, winkelen, fotografie en films kijken.

Teun
In maart 2021 ben ik begonnen als full-stack ontwikkelaar bij SUREbusiness. Mijn achtergrond ligt in de bedrijfskundige informatica, maar ik merkte al snel dat ik software bouwen erg leuk vond. Ik zag bij SUREbusiness een mooie kans om mezelf te ontwikkelen en om SUREnet naar een hoger niveau te brengen. Mijn passie ligt bij het bouwen van innovatieve èn stabiele software. Ik kijk altijd hoe dingen beter kunnen, zowel voor de klant als het ontwikkelproces van de software. Bij SUREbusiness wil ik mijn kennis op alle gebieden verder ontwikkelen, en samen met het team een platform neerzetten waar iedereen trots op kan zijn!​