Even voorstellen!

Danique
Ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Danique en onlangs ben ik 25 geworden! Oorspronkelijk kom ik uit Heemskerk maar sinds 5 maanden woon ik in de prachtige binnenstad van Alkmaar. In de weekenden kun je mij en mijn vriendinnen hier dan ook zeker tegenkomen op het terras of in de kroeg. Daarnaast bevind ik mij in een luxepositie want ik kan op de fiets naar mijn werk!

Voordat ik begon bij SUREbusiness, was ik werkzaam als adviseur/schadebehandelaar op het gebied van particulieren en zakelijke verzekeringen bij een intermediair. Door mijn allround werkzaamheden bij mijn vorige werkgever heb ik al geregeld contact gehad met verschillende collega’s van SUREbusiness. Door deze prettige samenwerking was het voor mij dan ook geen lastige keuze om bij SUREbusiness een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Binnen het bedrijf verwacht ik mij te specialiseren op het gebied van beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen, een voor mij nog vrij onbekend terrein.
Vol enthousiasme kijk ik er naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen binnen het team.

Coen

Mijn naam is Coen de Smidt en ik heb de liefde voor dit vak – zoals dat zo mooi heet – met de paplepel ingegoten gekregen. Heb met veel plezier gewerkt als intermediair en zo’n 35 jaar geleden de overstap gemaakt naar Gebr. Sluyter B.V. (nu deel uitmakend van Ecclesia). Aangenomen door Rudolf Sluyter en het vak van Makelaar in Assurantiën mogen leren van Bert Kuit. Alle ruimte is mij geboden om mijn eigen signatuur te ontwikkelen.

Een uitstekende dienstverlening aan onze relaties, waaronder het zelfstandig werkend intermediair stond hoog in het vaandel. Deze lijn heb ik de laatste drie jaar met het co assurantie brandteam van SAA Verzekeringen mogen voortzetten.

De ervaringen die ik heb mogen opdoen de achterliggende jaren neem ik graag mee naar SUREbusiness. Hier ga ik verder met hoe ik ooit begonnen ben, een uitstekende dienstverlening, vanaf nu aan met SUREbusiness samenwerkend intermediair.