Even voorstellen

Joost Menger
Begin jaren tachtig ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met een computer. Dit was een Commodore 64. Na de HTS (Computertechniek) heb ik uiteindelijk van mijn hobby m'n werk gemaakt. Na werkzaam te zijn geweest in de industriële automatisering, een groothandel in verwarming en sanitair en de automotive branche ben ik met ingang van 1 december 2021 bij SUREbusiness begonnen in het ontwikkelteam om samen te werken aan SUREnet 2.0.

Paul Govers
Ik ben Paul Govers, vader van twee kinderen en ik woon in Alkmaar. In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken, schaatsen of ga ik verder met de inrichting en de klussen in onze nieuwbouwwoning.

Vanaf 1999 ben ik werkzaam als software ontwikkelaar. Ik krijg veel energie van het maken van duurzame innovatieve software oplossingen waarbij we het eerder dan de klant opmerken als er iets mis gaat in het proces. Moeilijke dingen makkelijk maken, door middel van software oplossingen, vind ik leuk!

Vanaf januari 2022 ben ik in dienst bij SUREbusiness in het ontwikkelteam en draag ik mijn steentje bij om van SUREnet platform een nog mooier en beter platform te maken.

Robert de Jong
Mijn naam is Robert de Jong, Ik ben geboren in 1997 en woon in Velserbroek. Na ruim 5 jaar in de automotive branche te hebben gewerkt als ontwikkelaar heb ik besloten om ergens anders een kijkje te nemen en zo mezelf verder te ontwikkelen. Om die reden ben ik in december 2021 begonnen als full stack ontwikkelaar bij SUREbusiness. Ik heb ruim 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van software en ik ben, sinds dat ik een jaar of 10 was, al geïnteresseerd in programmeren.

Wat begon als hobby is dus ook mijn baan geworden. Het ontwikkelen van software geeft me veel energie en ik doe dit met veel plezier. Ik werk samen met het ontwikkelteam aan het vernieuwde SUREnet platform genaamd SUREnet 2.0.

Sander Noorderbroek
Samen met mijn vrouw, dochter en zoon (en vanaf mei nog een zoon) woon ik in Heemskerk. Op 1 december 2021 ben ik gestart bij SUREbusiness als applicatiespecialist. Hiervoor heb ik een aantal jaar, onder andere in de verzekeringswereld, ervaring opgedaan als applicatiebeheerder. Met deze opgedane kennis versterk ik het applicatiebeheerteam bij SUREbusines.

Het oplossen van problemen, het inregelen en onderhouden van producten zodat het werk van alle collega's makkelijker wordt is voor mij het mooiste gedeelte van mijn werk als applicatiespecialist! Als applicatiespecialist bij SUREbusiness kijk ik vooral uit naar het werken met SUREnet en de koppeling hiervan met de backoffice waardoor de adviseur een zo compleet mogelijk overzicht krijgt van de verzekeringen die we te bieden hebben.