Help ons om scherp te blijven!

Afgelopen week heb je een uitnodiging ontvangen van bureau DFO om een enquête in te vullen over SUREbusiness en onze dienstverlening. We zouden het heel fijn vinden als je de moeite wilt nemen om de vragen te beantwoorden. Het invullen van de enquête kost je ongeveer 10 minuten. Laten we vooral samen kijken hoe we onze samenwerking zo sterk mogelijk kunnen maken!

Waarom een verdiepende enquête?

We zijn dankbaar dat het goed gaat met ons, maar we beseffen dat we scherp moeten blijven. Elke dag weer moet de focus zijn: wat kan beter?

Iedere adviseur is uniek. Daarmee verschillen ook de wensen en verwachtingen. We willen per adviseur weten wat we beter kunnen doen. We hebben Bureau DFO gevraagd ons hierbij te helpen. Bureau DFO legt je daarom enkele vragen voor. Per kantoor ontstaat dan een beeld over wat gaat goed en wat kan beter. Jij krijgt hiervan een rapport. Maar wij ook. Voor onze collega’s die contact met jou en je collega’s hebben zal deze ‘foto’ van jullie  verwachtingen in het komend jaar leidend zijn in de extra aandacht die we aan jouw kantoor geven.