De weg naar de beurs

We zitten alweer tegen de zomerperiode aan en we zijn inmiddels een heel eind met het opzetten van de co-assurantietak. Daar komt nogal wat bij kijken. Ga maar na: er komen 30 nieuwe verzekeraars/aanbieders bij in SUREnet. De aanvragen gaan we ook via SUREnet faciliteren. Het maakt straks dus niet uit of het in de volmacht of in de co-assurantie moet, beide gaan langs dezelfde route. Offertes komen ook uit SUREnet zoals jullie gewend zijn, iets dat in de co-assurantiemarkt niet gebruikelijk is, zeker niet onder je eigen kantoornaam en label! We gaan er dus voor om de co-assurantiemarkt te betreden op de SUREbusiness manier met zoveel mogelijk eenduidige en eenmalige invoer van gegevens.

Uitgangspunt bij de introductie is dat het in een keer goed moet zijn. Dat is een kwaliteitsclaim die we waar willen maken. Alle feedback die we krijgen willen we goed verwerken zodat er een prettig werkend platform staat. Dus hebben we afgesproken dat we de introductie in een kleine kring met adviseurs doen en die periodiek gaan uitbreiden. Zodra alle feedback naar tevredenheid is verwerkt maken we de groep pas groter. We gaan hier in september mee beginnen en we zetten er op in dat we snel de groep kunnen vergroten naar alle aangesloten kantoren.

Tegelijk met deze nieuwbouw zijn we SUREnet aan het vernieuwen, dit heb ik hier al eens eerder geschreven. Iets nieuws bouwen gaat 10x sneller dan iets bestaand vernieuwen kan ik jullie melden. Dit heb ik dan ook geleerd de afgelopen jaren. Gelukkig krijgt het vorm en kunnen we in juni de eerste nieuwe release van de offerte- en aanvraagstraat introduceren.
Verder hebben we onze openingstijden aangepast; het blijkt dat er meer behoefte is aan contact tussen 8.30-9.00 dan tussen 17.00-17.30. Dus gaan we per 1 juni dit aanpassen.

De komende tijd hoop ik te kunnen melden dat we een uitbreiding van ons bedrijfsmiddelen- en verkeersaanbod hebben gerealiseerd, maar daarover later meer.

Werkze!