Beursfaciliteiten in SUREnet

Met de start begin oktober zijn de eerste twee beursfaciliteiten van SUREbusiness Live gegaan. Deze twee faciliteiten zijn geschikt voor brand- en AVB-risico’s die nauw aansluiten op de risico’s die we al in volmacht kunnen accepteren. Met een paar klikken zie je al tegen welke premie en voorwaarden er geoffreerd kan worden; een primeur in de beurswereld!

In de brandfaciliteit kunnen we risico’s kwijt tot een (gecumuleerde) limiet van 20 miljoen euro aan verzekerd belang en in de AVB-faciliteit kunnen we bedrijven kwijt met een omzet tot 25 miljoen euro. De mogelijkheden zijn ruim, en als het uitvalt kunnen we het altijd nog als maatwerk oppakken.

Een mooi voorbeeld in deze tijd van het jaar (sterker nog, op deze dag!) is een groothandel in baby- en kinderspeelgoed, die in onze AVB-faciliteit ruim 10% minder premie gaat betalen op basis van dezelfde voorwaarden en een verdubbeling van het verzekerd bedrag op de koop toe kreeg. Of van het houtbewerkingsbedrijf dat uit de brandfaciliteit een hele mooie en scherpe offerte gepresenteerd kreeg.

In deze periode van verhogingen en aanpassingen kan het daarom zeker interessant zijn lopende contracten eens te vergelijken met de tarieven in onze faciliteiten. Zoals gezegd, met een paar klikken weet je al of het interessant kan zijn voor je klant om de stap naar SUREbusiness te maken! Dit is precies waarvoor de pilotfase beurs van SUREbusiness bedoeld is, dus aarzel niet en ga zelf kijken!