SUREbusiness kondigt vandaag aan dat het een volmacht heeft gekregen van Allianz. De verzekeraar stapt in bij de zakelijk serviceprovider voor het motorisch aanbod, bestelauto’s en zakelijke personenauto’s.

SUREbusiness heeft team rond om eind 2021 met beursbedrijf te beginnen

Wat SUREbusiness-oprichter Levent Türkmen betreft vielen er te veel grote posten buiten de boot van zijn volmachtoplossingen. Elk aangesloten kantoor heeft wel een paar grote klanten waar hij schoorvoetend nee moet verkopen omdat zijn limieten ontoereikend zijn. Dit voorjaar begon hij daarom met het werven van personeel voor een eigen beursbedrijf. Volgens Türkmen is dat afgerond. Vanaf begin oktober moet zijn team operationeel zijn.

Het volledige artikel is verschenen op Amweb op 1 juni 2021: artikel beursbedrijf SUREbusiness

We hopen met het beursbedrijf te bereiken dat onze aangesloten financieel adviseurs niet meer hoeven uit te wijken voor de grotere posten. De renewals van 1 januari aanstaande zullen nog te vroeg komen. We verwachten pas in het derde kwartaal van 2022 op stoom te komen met het beursbedrijf. Het eerste doel wat betreft premievolume staat op 10 miljoen euro.