Vernieuwingen en verbeteringen SUREnet

We hebben goed nieuws voor jullie! Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om het indienen van schadeclaims sneller te laten verlopen. Zo hebben we verschillende aanpassingen gedaan aan het proces, zodat het starten van een nieuwe claim en het beantwoorden van schadevragen nu vlotter verloopt.

En er is meer! Het nieuwe alertscherm is nu live op de aanvragenstraat. Misschien heb je het al opgemerkt, maar onze nieuwe Alertpagina staat nu klaar voor gebruik. Vanaf deze pagina kun je eenvoudig alerts toevoegen voor je relatie. En we hebben goed nieuws voor je: je kunt nu ook alerts per relatie beheren! Je kunt alerts toevoegen en verwijderen via deze pagina, die je kunt vinden in het menu onder het kopje "Alerts".

Maar dat is nog niet alles! We hebben nog een geweldige functie toegevoegd. Je kunt nu zelf alerts maken op gebruikersniveau. Dit betekent dat je alerts kunt instellen die periodiek naar je relatie worden gestuurd. Denk bijvoorbeeld aan handige alerts voor de elektrische installatie, het alarmcertificaat voor je zakelijke auto of het scope 12-certificaat. Je kunt deze alerts gemakkelijk instellen via het menu -> instellingen -> alerts -> standaard alert-teksten.

En we hebben nog meer in petto! De komende tijd gaan we aan de slag met enkele belangrijke zaken:

  • Slotvragenpagina
  • Acceptatievragenpagina
  • Relatiegegevens

Zodra we klaar zijn met deze pagina's, zullen we doorgaan met het optimaliseren van het mutatieproces. We zorgen ervoor dat dit proces een stuk eenvoudiger en gebruiksvriendelijker wordt.

We staan altijd open voor jullie feedback en ideeën! Dus als je iets wilt delen of wilt sparren over een van deze onderwerpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.