We zoeken een ervaren software tester ter uitbreiding van ons IT-team!

Software tester

Wie zijn we?

SUREbusiness is een sterk groeiende, innovatieve onderneming. We zijn een ondernemende club in de zakelijke verzekeringswereld met een frisse kijk op online-diensten aan zakelijke assurantiekantoren. Dit doen we met ons zelf ontwikkelde web platform, SUREnet.

SUREnet biedt de verzekeringsadviseur toegang tot het verzekeringsassortiment van inmiddels 20 volmacht verzekeraars. We staan erom bekend voorop te lopen als het gaat om onze kennis van IT en zakelijke verzekeringen. We vormen een divers en gedreven team bestaande uit bijna 60 medewerkers, met ieder zijn eigen specifieke kennis.

Wie zoeken we?

We zoeken een ervaren tester ter uitbreiding van ons IT-team. SUREbusiness stelt hoge eisen aan de kwaliteit van onze applicatie en zet daarom samen met de ontwikkelaars in op testsautomatisering. Als tester ben jij verantwoordelijk voor de opzet en het beheer hiervan. Ons IT-team bestaat op dit moment uit 18 personen, bestaande uit twee scrum teams: één beheer en één ontwikkelteam. Deze teams werken volgens de scrum methodiek. Je wordt lid van het ontwikkelteam.

Als ervaren tester heb je een stevige stem in het team en draag je direct bij aan het succes en de kwaliteit van het systeem waarmee we werken. Je hebt een frisse en kritische blik, gaat in gesprek met ontwikkelaars en werkt samen om dingen voor elkaar te krijgen. Je stijl van communiceren is sympathiek, maar doeltreffend: je krijgt je punt overgebracht en zet mensen in beweging. Meedenken over verbeteringen is een must bij SUREbusiness! Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Van nature kijk je verder dan alleen de eisen die rond een feature op papier staan: juist ‘buiten de lijntjes’ ga je na of onze software goed werkt. Hierbij schuw je geen enkel middel: handmatige steekproeven, navragen of procedures wel zijn gevolgd, meekijken in de sourcecode en meedenken en bouwen aan de geautomatiseerde tests. Collega’s waarderen je, doordat je de vinger op de zere plek weet te leggen. Je bent op de hoogte van de trends en tooling in de markt. Alles wat kan bijdragen aan betere software heeft jouw interesse.

Wat heb je nodig voor deze functie?

  • HBO of hoger werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als tester van software;
  • Ervaring met Agile en scrum werken;
  • Kennis van geautomatiseerd testen (bijvoorbeeld Cypress, Pl of Selenium) is een pré;
  • Je bent een teamspeler die zelfstandig en daadkrachtig kan optreden;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we?

  • Een uitdagende, ondernemende en zeer dynamische werkomgeving met leuke collega’s;
  • De mogelijkheid om te werken in een team dat vooraan loopt in de ontwikkelingen in de branche;
  • Een goed marktconform salaris;
  • Mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Een assessment waarin we je kennis toetsen is onderdeel van de procedure.

Heb je interesse?

Stuur dan je CV naar a.blok@surebusiness.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie Blok, Personeelsfunctionaris, via telefoonnummer 072 - 30 35 900 / 06 - 204 350 77.

Velden met een * zijn verplicht