Ontwikkelaar .NET Core

Ben jij de ervaren ontwikkelaar en wil je graag werken aan onze (complexe) webapplicatie? En ben jij bedreven in het combineren van webservices en databases tot nieuwe mogelijkheden voor onze interne en externe gebruikers? Maar vooral ook werken in een slagvaardig team zonder bureaucratie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ontwikkelaar .NET Core

Wie zijn we
SUREbusiness is een sterk groeiende, innovatieve onderneming. We zijn een ondernemende club in de zakelijke verzekeringswereld met een frisse kijk op onlinediensten aan zakelijke assurantiekantoren. Dit doen we met ons zelf ontwikkelde web platform, Surenet.

Surenet biedt de verzekeringsadviseur toegang tot het verzekeringsassortiment van inmiddels 20 volmacht verzekeraars. We staan erom bekend voorop te lopen als het gaat om onze kennis van IT en zakelijke verzekeringen.

We vormen een divers en gedreven team bestaande uit ruim 30 medewerkers, met ieder zijn eigen specifieke kennis.

Wie zoeken we?

Ben jij de ervaren ontwikkelaar en wil je graag werken aan onze (complexe) webapplicatie? En ben jij bedreven in het combineren van webservices en databases tot nieuwe mogelijkheden voor onze interne en externe gebruikers? Maar wil je vooral ook werken in een slagvaardig team zonder bureaucratie? Dan zijn we op zoek. Naar jou!

Onze webapplicaties ontwikkelen we zelf. We maken gebruik van .NET Core (in combinatie met C#), SQL en TypeScript. Als ontwikkelaar ben je hiermee bekend en ben je in staat nieuwe functionaliteiten te ontwerpen, maken en reviewen. Hierbij werk je samen met de collega’s van je team, maar schakel je ook met andere afdelingen. Hierdoor kunnen we gezamenlijk snel nieuwe technieken testen en functionaliteiten opleveren.

Binnen SUREbusiness bestaat het team ontwikkelaars en applicatiebeheerders uit ongeveer 10 personen met verschillende specialismen. Ons gezamenlijke doel is het verder digitaliseren en verbeteren van de dienstverlening op het gebied van zakelijke verzekeringen. We streven naar gebruik van de nieuwste technieken. Daarbij geloven we erin onderscheidend te zijn door onze veelal digitale, maar wel persoonlijke dienstverlening. Daarin ben jij een belangrijke schakel in ons team op digitaal front.

Wat ga je doen?

 • Ontwikkelen en reviewen van nieuwe functionaliteit in onze applicaties;
 • Bewaken van software architectuur zodat applicaties stabiel, aanpasbaar en goed te beheren zijn;
 • Bewaken van de werking en kwaliteit van onze applicaties. Daarbij de samenhang met elkaar: backoffice, databases en (web)applicaties;
 • Je bent van begin tot eind betrokken bij het ontwikkeltraject en communiceert hierover.

Wat breng je mee?

 • HBO werk en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring met .NET Core Framework, webservices (SOAP en REST), C# en TypeScript;
 • Kennis en ervaring op het gebied van databases, het schrijven van een efficiënte SQL-query gaat je goed af, maar we gebruiken waar het kan LINQ;
 • Je bent betrokken, proactief en gaat voor een kwalitatief goed eindproduct;
 • Je vindt het leuk om in een klein team en breed inzetbaar te zijn op verschillende ontwikkelvraagstukken en aanverwante werkzaamheden.

Wat bieden we?

 • Een uitdagende, ondernemende, kleine en zeer dynamische werkomgeving met leuke collega’s;
 • De mogelijkheid om te werken in een team dat vooraan loopt in de ontwikkelingen in de branche;
 • Een goed marktconform salaris;
 • Mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Een assessment waarin we je kennis toetsen is onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook zijn we niet op zoek naar reacties van werving en selectie bureaus.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie Blok, Personeelsfunctionaris. Telefoonnummer: 072 - 30 35 900.

Velden met een * zijn verplicht