Junior Acceptant Verkeer en Transport

Junior Acceptant Verkeer en Transport

Heb je als afgestudeerde HBO’er belangstelling om je verder te ontwikkelen in het verzekeringsvak? Dan krijg je bij ons de kans om je tot Acceptant Verkeer en Transport voor de zakelijke markt te ontwikkelen!

Wie zijn we?

SUREbusiness is een sterk groeiende, innovatieve onderneming. We zijn een ondernemende club in de zakelijke verzekeringswereld met een frisse kijk op onlinediensten aan zakelijke assurantiekantoren. In eigen beheer hebben we een webapplicatie (SUREnet) ontwikkeld die de verzekeringsadviseur toegang biedt tot het assortiment van 20 volmacht verzekeraars. Voor het overzicht van alle ondernemersrisico’s van de klant hebben we een risico-analyse scan ontworpen voor de adviseur. We staan erom bekend voorop te lopen als het gaat om onze kennis van IT en verzekeringen.

SUREbusiness accepteert polissen, regelt de premie-incasso en verzorgt de schadebehandeling. We zijn gevestigd in een mooi pand te Alkmaar.

Functieomschrijving

Als Junior Acceptant Verkeer en Transport ben je allereerst verantwoordelijk voor het bedienen van onze relaties, de onafhankelijke intermediairs, ofwel onze aangesloten verzekeringsadvieskantoren. Dat houdt in het accepteren van nieuwe verzekeringsaanvragen, het uitbrengen van offertes en het klankborden over verzekeringsoplossingen. Een belangrijk deel van het werk bestaat uit het verder ontwikkelen van ons SUREnet, waarbij jouw input van belang is voor de verbetering van de digitalisering van onze werkprocessen. Ook het vastleggen en bewaken van de kennis is een belangrijk onderdeel van jouw functie. Net zoals het sturen op kwaliteit, service en productrendement. Tot slot heb je regelmatig contact met verzekeraars en bouw je daar je netwerk verder uit.

Als Junior Acceptant Verkeer en Transport kan je als lid van een klein team het verschil maken in de mate van het succes van SUREbusiness.

Als Junior Acceptant binnen SUREbusiness helpen en begeleiden we jou tot volwaardig Acceptant Verkeer en Transport voor het MKB. We gaan het liefst een langdurig dienstverband met je aan.

Als je je WFT-diploma’s nog niet hebben, dan krijg je bij ons de mogelijkheid die te halen.

Wat zoeken we?

We zoeken een HBO gediplomeerde die ook beschikt over:

  • 1 tot 3 jaar ervaring in het verzekeringsvak;
  • een ambitieuze en leergierige werkhouding;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • goede beheersing van het Office pakket (Outlook, Word, Excel);
  • affiniteit met auto’s is een pré.

We zoeken een collega die in of in de omgeving van Alkmaar woont.

Wat bieden we?

  • een uitdagende, ondernemende en zeer dynamische werkomgeving met leuke collega’s;
  • de mogelijkheid om te werken in een team dat vooroploopt in de ontwikkelingen in de branche;
  • een marktconform salaris;
  • mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie Blok, Personeelsfunctionaris. Telefoonnummer: 072 - 30 35 900.

Velden met een * zijn verplicht