Accountmanager (40 uur per week)

Accountmanager (40 uur)

Wie zijn we?

SUREbusiness is een sterk groeiende, innovatieve onderneming. We zijn een ondernemende club in de zakelijke verzekeringswereld met een frisse kijk op onlinediensten aan zakelijke assurantiekantoren. In eigen beheer hebben we een webapplicatie (SUREnet) ontwikkeld die momenteel meer dan 500 advieskantoren door Nederland toegang biedt tot het assortiment van 20 verzekeraars. Voor het overzicht van alle ondernemersrisico’s van de klant hebben we een risico-analyse scan ontworpen voor de adviseur. SUREbusiness beoordeelt en accepteert polissen, regelt de premie-incasso en verzorgt de schadebehandeling.

We staan erom bekend voorop te lopen als het gaat om onze kennis van IT en verzekeringen. We zijn gevestigd in Alkmaar.

Functieomschrijving

Als Accountmanager is het acquireren en productief maken van prospect kantoren één van je taken. Daarnaast draag je de verantwoording voor je eigen portefeuille met zakelijke advieskantoren die je begeleidt in de samenwerking met SUREbusiness. Je klanten hebben één of meer adviseurs in dienst die zich fulltime bezighouden met het verzekeren van MKB-bedrijven. Je bent een gesprekspartner op verzekeringstechnisch vlak en weet deze relaties te overtuigen van de toegevoegde waarde van SUREbusiness. Je begeleidt de medewerkers van het kantoor in de opstartfase om te zorgen dat ze hun weg kunnen vinden bij SUREbusiness. Bestaande business partners voelen zich door je herkend en krijgen op de juiste momenten de persoonlijke aandacht. Daarnaast schuw je niet om het gesprek aan te gaan en maatregelen te treffen als het verloop van een samenwerking daarom vraagt. Ook vind je het leuk om je steentje bij te dragen aan de organisatie van evenementen voor adviseurs zoals workshops en kennismakingsdagen. Kortom, je bent de verbindende factor in de samenwerking met zakelijke advieskantoren en hebt focus op het behalen van de juiste resultaten.

Als Accountmanager kan je als lid van een klein team het verschil maken in het succes van SUREbusiness.

Regio

Je bent woonachtig in één van de Noordelijke provincies (Friesland/ Groningen/ Drenthe/ Overijssel), en in deze regio zit ook je eigen netwerk. Of in de zuidelijke regio (Zuid- Holland/ Zeeland/ Noord Brabant).

Wat zoeken we?

We zoeken een Accountmanager die beschikt over:

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Kennis van de zakelijke verzekeringsmarkt, aantoonbaar met de afgeronde opleidingen WFT Zakelijk en WFT Inkomen;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de verzekeringsbranche;
 • Een eigen netwerk opgebouwd met advieskantoren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van het Office-pakket (Outlook, Word, Excel, PowerPoint);
 • Gedrevenheid en zelfstandigheid.

Wat bieden we?

 • Een uitdagende, ondernemende en zeer dynamische werkomgeving met leuke collega’s;
 • Een goed, marktconform salaris;
 • 27 vakantiedagen;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Auto van de zaak;
 • Laptop, beamer en mobiele telefoon;

Mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie Blok, Personeelsfunctionaris. Telefoonnummer: 072 - 30 35 900 / 06 - 204 350 77.

Velden met een * zijn verplicht