Myrthe van der Gulik

'Mijn naam is Myrthe van der Gulik, geboren in het mooie jaar 1988 in Den Helder. Samen met mijn man en dochter woon ik in het gezellige Noord-Scharwoude. Sinds 1 augustus 2021 mag ik mij bij het financiële team voegen en ben ik samen met Niels en Niels verantwoordelijk voor de financiële zaken.

Na mijn studie Hotelmanagement ben ik aan de slag gegaan op een accountantskantoor, hier is mijn interesse voor de cijfers ontstaan. In 2013 heb ik een korte uitstap gemaakt weer terug de horeca in, maar de liefde voor de cijfers is gebleven. Daarom heb ik toen besloten om aan de slag te gaan als Financial Assistant bij een projectinrichtersbureau, en later als assistent accountant bij een accountantskantoor. In de avonduren heb ik de opleiding Praktijk Diploma Boekhouden gevolgd en heb hiervan mijn diploma in juni 2015 behaald.

De reden voor de overstap naar SUREbusiness is het jonge en dynamische team, plus de diversiteit van werkzaamheden; het incasseren van premies, het omgaan en het proces van herinneren, controleren en uitbetalen van premierestituties en schade uitkeringen. Uiteraard met de gedachte me te verplaatsen in de relatie om te zorgen voor goede oplossingen en tevredenheid bij zowel de relatie als de adviseur. De verzekeringsbranche is nieuw voor me, dus aan uitdaging geen gebrek!'