Acceptatiespecialist Bedrijfsmiddelen

'Ik ben Frank Gontha (roepnaam: Frenk). Ik woon in Purmerend, ben getrouwd met Irene en heb twee kinderen: Dennis en Daniël.

Na mijn schooltijd heb ik kort via een uitzendbureau bij een drukkerij gewerkt. In 1978 ben ik begonnen bij Nationale-Nederlanden (NN) Beurs in Amsterdam als schadecorrespondent. Ik heb dit gedaan tot 1989, met een onderbreking van 16 maanden militaire dienst. Na 10 jaar co-assurantie had ik de behoefte om de overstap te maken naar de provinciale tekening. In 1989 ben ik bij Delta Lloyd (DL) begonnen, als acceptant brand zakelijke tekening. En in 1998 werd mij gevraagd om de beurs-afdeling van DL te versterken. Zo kwam ik dus weer in de co-assurantie brandtekening terecht. Dit heb ik tot 1 maart 2021 gedaan. In de tussentijd werd DL in 2018 door NN overgenomen. Tussen 2018 en 2020 werd ondertussen ook Reaal door NN ingelijfd. De beursafdelingen van Reaal en NN werden samengevoegd en ontstond er overschot aan medewerkers. In goed overleg mocht ik NN verlaten. NN is dus mijn 1e en laatste werkgever.

Tijdens mijn ‘prepensioen’ werd ik door SUREbusiness benaderd. Ze vroegen me of ik geïnteresseerd was om met mijn kennis en ervaring SUREbusiness te komen versterken. Mede door de ambities van SUREbusiness om de beursmarkt te bestormen, wekte dit mijn belangstelling en heb ik ja gezegd.

Naast voetbal ben ik een liefhebber van wielrennen. Dit laatste doe ik ook actief op recreatief niveau. Voetballen heb ik in het verleden ook gedaan.'