Arno Wijnands

'Als Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) ben ik bij SUREbusiness gekomen om het succesvolle concept verder uit te breiden met beurssluiting. Een geweldige uitdaging om de Co-Assurantiemarkt dichterbij de adviseur te gaan brengen vanuit een ‘High Tech, High Touch’ gedachte; persoonlijke aandacht en kennis in combinatie met de juiste tooling voor de adviseur om de eindklant goed en snel te kunnen bedienen.

Met ruim 30 jaar, internationale, ervaring in verzekeringsland ben ik gevallen voor het toekomstperspectief dat SUREbusiness niet alleen mij, maar de hele MKB en MKB+ markt biedt. Als makelaar en adviseur begrijp ik zowel onze adviseurs als de eindklant en wil ik met ons team graag inzetten op het optimaal laten bedienen van totaalrelaties vanuit onze one-stop-shop. Beurs ontbreekt daar nu nog aan, maar dat duurt niet lang meer!

Privé ben ik getrouwd met Rinske en wonen we met onze twee prachtige dochters in het Gooi. Motorrijden, voetballen, een goed gesprek, een goed glas en een goed boek mogen wat mij betreft elke dag op het programma. Ik kom graag met je in gesprek!'