Junior Acceptant Brand Zakelijk

Wie zijn wij?

SUREbusiness is een sterk groeiende, innovatieve onderneming. Wij zijn een ondernemende club in de zakelijke verzekeringswereld met een frisse kijk op online diensten aan zakelijke assurantiekantoren. In eigen beheer hebben wij een webapplicatie (Surenet) ontwikkeld die de verzekeringsadviseur toegang biedt tot het assortiment van 20 volmacht verzekeraars. Voor het overzicht van alle ondernemersrisico’s van de klant hebben we een risico-analyse scan ontworpen voor de adviseur. We staan er om bekend voorop te lopen als het gaat om onze kennis van IT en verzekeringen.

SUREbusiness accepteert polissen, regelt de premie-incasso en verzorgt de schadebehandeling. We zijn gevestigd in Amstelveen.

Functieomschrijving

Als Junior Acceptant Brand zakelijk ben je allereerst verantwoordelijk voor het bedienen van onze adviespartners, de onafhankelijke intermediairs. Dat houdt in het accepteren van nieuwe aanvragen, het uitbrengen van offertes en het klankborden over verzekeringsoplossingen. Een belangrijk deel van het werk bestaat uit het verder ontwikkelen van Surenet waarbij jouw input van belang is voor de digitalisering van de acceptatie-processen. Ook het vastleggen en bewaken van de kennis is een belangrijk onderdeel van de functie, alsmede sturen op kwaliteit, service en productrendement. Tot slot heb je regelmatig contact met verzekeraars en bouw je daar je netwerk verder uit.

Als Junior Acceptant Brand Zakelijk kan jij als lid van een klein team het verschil maken in de mate van het succes van SUREbusiness.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een Junior Acceptant Brand Zakelijk die beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Diploma Adviseur schadeverzekeringen zakelijk;
  • Bij voorkeur ervaring met advisering van intermediairs op het gebied van zakelijke verzekeringen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede beheersing van het Office pakket (Outlook, Word, Excel);
  • Bij voorkeur kennis en ervaring van CCS Level 7.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende ondernemende, klein en zeer dynamische werkomgeving met leuke collega’s;
  • De mogelijkheid om te werken in een team dat vooraan loopt in de ontwikkelingen in de branche;
  • Een goed marktconform salaris;
  • Mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV naar a.blok@surebusiness.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie Blok, Personeelsfunctionaris. Telefoonnummer: 020-2052021 / 06-20435077.